Maaltijdsalades
Maaltijdsalades
Maaltijdsalades

Maaltijdsalades

Net als al onze andere producten worden onze salades vers voor u bereid met een huisgemaakte dressing. Alle salades zijn voldoende om als maaltijd te nuttigen. Bij grote hoeveelheden kunnen wij in overleg de prijs aanpassen.
Salades zijn te bestellen in een veelvoud van 2 dezelfde salades met uitzondering van de pasta en de rijstsalade die worden geleverd vanaf een veelvoud van 4 dezelfde salades.

Salade met gegrilde Kipfilet € 8,25
Vers bereide salade met gegrilde kipfilet, rucola, rode ui, paprika, tomaat, courgette of komkommer en een frisse dressing uit eigen keuken van extra vierge olijfolie en een witte basilicum azijn( geen toegevoegde suikers!)

Salade met Mozzarella € 7,75
Een verse salade gemaakt met courgette, verse basilicum, rucola, zongedroogde tomaten en verse tomaten, rode ui en Mozzarella. Overgoten met een dressing van extra vierge olijfolie en balsamicoazijn.

Salade met Feta € 7,75
Een heerlijke verse salade in Griekse stijl met Rode ui, komkommer, paprika, tomaat, Feta ingelegd in Griekse kruiden en extra vierge olijfolie, witte basilicumazijn en olijven.

Thaise salade L’Odet met gefrituurde tofu € 8,50
Vegetarische mild pittige Thaise salade met Chinese kool, komkommer, rode ui, taugé, gefrituurde tofu, koriander, cashewnoot en een mild pittige Thaise dressing met gembersaus, rode peper, knoflook, limoensap en sesamolie.

Thaise Salade L’Odet met kipfilet € 8,50
Mild pittige Thaise salade met Chinese kool, komkommer, rode ui, taugé, gekookte kipfilet, koriander, cashewnoot en een mild pittige Thaise dressing met gembersaus, rode peper, knoflook, limoensap en sesamolie.

Salades vanaf 6 personen of meer:

Pasta Salade met Blauwe kaas dressing € 6,50
Een verse salade van volkorenpasta met courgettes, paprika, rode ui, tomaat en een huisgemaakte dressing van blauwe milde kaas.

Rijst Salade met Chorizo en of Feta € 6,50
Salade met zilvervliesrijst, doperwtjes, ui, mais, paprika, wortel Spaanse chorizo en of feta met een dressing van sherryazijn en extra vierge olijfolie.


DRINKS

Je kunt bij L’Odet ook drankjes bestellen bij een bestelling. Wij leveren diverse frisdranken.

  • per blikje voor € 1,50 per stuk

Bij lunch of ontbijt leveren wij ook melkproducten of/en verse sinaasappelsap, maar ook leveren wij op verzoek natuurlijke dranken zoals sojamelk, amandelmelk ed. De prijs zal dan in overleg worden vastgesteld.
Tevens zijn wij gespecialiseerd in rijk gevulde *groene* ontbijtsappen die seizoensgebonden worden gemaakt. Deze dient u wel 24 uur van te voren bij ons te bestellen omdat wij graag met meest verse producten werken.

  • 1 liter ontbijt sap € 7,50
  • 1 liter vers fruitsap € 6,50

Afwijkende Bezorgtijden bij L’Odet zijn geen probleem!

L’Odet bezorgt in overleg ook Broodjes op afwijkende bezorgtijden. Dus mocht u in het weekend, in de avond, de vroege ochtend of misschien zelfs wel in de nacht broodjes nodig hebben dan kunt u bij ons terecht.
Wij leveren broodjes bij een hoeveelheid van 100 of meer belegde broodjes op *bijzonder tijden*.

Mochten de broodjes op een uitzonderlijk vroege of late tijd (22u tot 8u) geleverd moeten worden dan zullen wij een meerprijs van 15% per bestelling rekenen. Wij zullen u hier altijd van tevoren op de hoogte stellen.

Bel Odette voor meer informatie: 06 1441 5058

Zie onze bezorgvoorwaarden HIER voor meer info.


Bestellingen, offertes of vragen?
U kunt ons tussen 08:00 en 16:00 telefonisch bereiken op:
010-425 85 98 of 06-14 415 058
Of stuur ons een e-mail:
moc.l1708674407iamto1708674407h@kte1708674407dO1708674407

Instagram

Instagram did not return a 200.

Volg ons!

WordPress Image Lightbox Plugin