L’Odet’s disclaimer

Informatie over de inhoud van deze website

Voor alle duidelijkheid wijst Broodjes Bezorgservice L’Odet (vertegenwoordigd door mevrouw O. Karsdorp) ten aanzien van de website op het volgende:

  • De website www.lodet.nl , L’Odet , facebookpagina van L’Odet, folders en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van L’Odet. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van L’Odet. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.
  • De op deze website en in de nieuwsbrief getoonde informatie wordt door L’Odet met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.
  • De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. L’Odet behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.
  • Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van L’Odet, welke geen eigendom zijn van L’Odet maar zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van L’Odet. Hoewel L’Odet uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden.
  • De aanbiedingen zijn geldig tijdens de vermelde looptijd en op=op. De vermelde prijzen zijn adviesverkoopprijzen. L’Odet doet haar uiterste best de prijzen zo lang mogelijk gelijk te houden, maar kan wijzigingen in prijs en uitvoering niet uitsluiten. De internetprijzen kunnen afwijken van de folderprijzen.

 

Instagram

Instagram did not return a 200.

Volg ons!

WordPress Image Lightbox Plugin