Odette Karsdorp

Ik ben Odette Karsdorp, 43 jaar jong en voorheen eigenaar van Broodjeszaak L’Odet op de Witte de Withstraat te Rotterdam.

Door mijn liefde voor Gezond en Lekker eten kon het niet uitblijven dat ik wederom mijn passie in de broodjes zou gaan zoeken. Dit maal worden de sandwiches, broodjes en alle andere verse producten bereid vanuit mijn eigen huis. Bij super grote bestellingen kan ik gebruik maken van twee horeca keukens van bevriende ondernemers.

In de jaren tussen de oude L’Odet  en de nieuwe L’Odet heb ik mijn tijd gevuld met het werken in de keuken van een schoolkantine en kooklessen geven aan eerste en tweedejaars vmbo leerlingen.  Ik heb absoluut genoten van het lesgeven aan de leerlingen maar helaas past het  schoolbeleid niet zo goed bij mij. Hierdoor heb ik begin dit jaar er wederom gekozen om voor mijzelf te beginnen en het concept L’Odet weer op te pakken.

Ik ben tevens aan het uitdenken om op de woensdagmiddag kleine kookworkshops voor kinderen te gaan geven voor bv. verjaardagsfeestjes maar daarvoor ben ik nog op zoek naar een passende locatie. We gaan dan afhankelijk van de leeftijd aan de slag met pizza’s maken en bakken of muffins maken en versieren. Of wat de jarige in overleg zelf aandraagt.

Ook kunt in de loop van tijd leuke school traktaties met een gezonde twist voor uw zoon of dochter bij L’Odet bestellen omdat wij weten hoe druk je het als ouder in deze tijd hebt.

Met Vriendelijke Groet en graag tot ziens,

 

Odette Karsdorp

 

Speciale wensen?

Wij zijn altijd bereid om met u mee te denken en naar passende oplossingen te zoeken. Denk hierbij aan het bezorgen van bestellingen op afwijkende tijdstippen of het rekening houden met allergieën. Vraag het ons! Bel 06 1441 5058 0f stuur een mailtje naar odet@lodet.nl